Ким, Кортни и Клое Кардашян в компанията на майка си Крис. Снимка: Reuters
fallback

Народът може и да „възстава" срещу натрапчивото присъствие на семейство Кардашиян в медиите, но това им осигури договор за 40 милиона долара.

Известната фамилия ще снима още три сезона на своето риалити, което се излъчва по канала E!, пише сайтът TMZ.

Седмият сезон на сапунката ще се завърти в Америка на 20 май. В продукцията участие взимат почти всички членове на семейството, начело с Крис и Брус Дженър и трите им дъщери – Клое, Кортни и Ким, както и брат им Роб.

Съпрузите на пищните брюнетки остават на заден план. Ким е в процес на развод с баскетболиста Крис Хъмфрис и той повече няма да радва дамите с присъствието си на екран в риалитито. Съпругът на Клое - Ламар Одом, също иска да се махне от шоуто.

„Ламар иска да спре с участието си в риалитито, но Клое е убедена, че ако той излезе и тя няма да има място в него. Тя иска той да е щастлив, но без драма, няма и зрителски интерес", разкри наскоро вътрешен човек от екипа пред американските медии.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

И все пак

преди 12 години

И все пак жениците направиха доста пари от мнимата си слава, явно това е поредният метод - да предизвикват гнева на хората с глупостта си. Но , наистина, Ким е най-хубава от трите, останалите две са гротескни!

55

цитат

преди 12 години

ibelieve 6 hours agoReport AbuseI think some of these people who write these articles get money every time they mention the name Kardashian...no matter what or who the article is about. Sheesh...

54

brigante

преди 12 години

като ценител на хубавите хора, не мога да не напиша:ебааааати грозните 3 урода!

fallback