Снимка: Vivara
fallback

Макар и в напреднала бременност Алесандра Амброзио не може да устои на изкушението да застане пред камерата. Този път красавицата ще рекламира бижута на бразилската марка "Вивара" (Vivara).

Моделът на Victoria's Secret очаква второто си дете през юни, но това не ѝ пречи да позира, както майка я е родила.

Повечето бъдещи майки избират списания, на чиято корица да блеснат с наедрял корем, но Амброзио предпочете бижутата.

Хубавицата сама побърза да съобщи новината за новия си ангажимент и постна снимката в своя профил във Fecebook. Отдолу написа: „VIVARA – снимка на Мерт Маркус". Тя е черно бяла и на нея хубавицата е закрила с ръка гърдите си, а на пръстите ѝ има три впечатляващи пръстена.

На 11 април моделът навърши 31 години и тогава постна своя снимка по бикини, като по този начин благодари на феновете си за пожеланията.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Прост льольовецо 19,

преди 12 години

Ти пък какво разбираш от жени? Ако това са "ръце на мощна лелка", ти пък си направо за психиатър. Не знам как точно се назовава психиатричното състояние на човек, който харесва уродливи представители на другия пол. Ти можеш ли да си представиш на какво ще прилича тази жена, ако ръцете й бъдат чувствително по-слаби?!Хайде бягай да си пишеш домашните и изчакай поне още няколко години, преди да започнеш да даваш мнения за женска хубост!

18

Анонимен

преди 12 години

Тази изобщо не е анорексичка, всъщност от бременността е доста наедряла и има ръце като на мощна лелка. Тук фотошопът бая се постарал

17

Анонимен

преди 12 години

Слезни, Господи да си събереш вересиите!Откачалките са мода.

fallback