Карла Бруни. Снимка: Reuters

Карла Бруни, съпругата на настоящия френски президент и кандидат за следващ мандат Никола Саркози, пусна своята бюлетина на първия тур на изборите вчера.

Публичната проява на Бруни обаче предизвика вълна от реакции.

От чертите на бившия супер модел обаче не е останало почти нищо. Скулите на първата дама на Франция са много опънати, а очите й са с котешка форма.

Много от хората в избирателната секция, където гласува тя, коментираха, че красивата дама, която се омъжи за Никола Саркози през 2008 година, доста се е променила и вече дори трудно може да бъде разпозната.

Още през януари водещ американски дерматолог заяви, че първата дама е прекалила с ботокса и започва да прилича на катерица.

Дерматологичният експерт доктор Бен Бехнам нападна госпожа Саркози и заяви, че от снимките й ясно личи, че редовно прекалява с ботокса. "За това има вечно учуден вид", обясни той.

По думите му Карла си е правила повдигане на веждите и има импланти в скулите. "Резултатът никак не изглежда естествено", обяснява Бехнам.

"Много знаменитости в последните години правят тази грешка и добиват такъв вид. Всички те имат подпухнали скули и котешки очи. Доста по-добре е просто да се поддържат, за да изглеждат млади, а не да се правят на 25-годишни, каквито отдавна не са", допълва дерматологът.

Карла Бруни предизвиква голям обществен интерес, откакто се омъжи за Никола Саркози преди четири години. Двамата имат и малка дъщеричка.

Още преди година британският пластичен хирург доктор Алекс Каридис каза, че Карла проявява всички признаци на прекаляване с ботокс и лифтинг.

Тогава той обясни, че ако се загледаме в лицето на бившото гадже на Мик Джагър и Ерик Клептън, ще забележим, че има сянка от хирургична интервенция, която е целяла да премахне мимическите линии около устата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase