Лейди Гага Снимка: Reuters
fallback

Лейди Гага никога не харчи от милионите долари, които е спечелила, откакто е на върха на славата. Певицата все още живеела в същия апартамент, който си е купила преди шест години.

Звездата обича да влага средства в турнетата и концертите си, но много рядко купува неща за себе си. „Не влязох в този бизнес заради парите, така че не харча нищо, но съм толкова щастлива. Не съм разорена. Просто не харча никакви пари“, хвали се Лейди Гага.

„Всъщност е смешно, защото често мениджърът ми звъни и ме пита: „Да не си си изгубила кредитната карта? Защо не харчиш никакви пари?“, разказва изпълнителката, която идва за концерт в София през август.

26-годишната звезда продължава да живее в едностайния си апартамент в Ню Йорк, където е била още преди да стане известна. Спестовността й обаче скоро може да приключи, тъй като наскоро стана ясно, че е готова да създаде семейство с приятеля си Тейлър Кини.

„Тя вече драска бебешки имена на лист хартия. Хвали се колко красиви ще бъдат децата им, тъй като Тейлър е много хубав“, издаде близък до певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Men

преди 12 години

Как се купува апартамент в New York?

21

Анонимен

преди 12 години

Евала, имах много лошо мнение за тая, но сега ми скочи в очите чаак до тавана! Не ми харесва нито музиката която прави, нито начина, по който стана известна, но не е да речем като Майкъл Джексън, който спечели към милиард и полвина, а похарчи 3 :0, да не говорим за *** от клубовете 27 и 37

20

до 20

преди 12 години

По-*** *** от теб, здраве му кажи! Не виждаш ли, че тая е brainwashed!? На хора с каруцарско мнение като твоето достъпът до Интернет трябва да се забрани със закон,Отделно последното, което е това човекоподобие, щото полът и не е ясен, е музикант.

fallback