Марк и Джей Ло Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos
fallback

Няма връщане назад – 7-годишният брак на Дженифър Лопес и Марк Антъни върви към своя край. Певецът е подал официално молба за развод, предаде Ройтерс.

Антъни е подал молбата с истинското си име Марко Мунис в съд в Лос Анджелис в понеделник, като се е позовал на непреодолими различия. Антъни е подал молба и за съвместно попечителство върху 4-годишните близнаци Макс и Ем, които имат с Лопес.

Двойката се раздели през юли миналата година. Те се ожениха през юни 2004 г., месеци след като Лопес развали годежа си с актьора Бен Афлек и дни, след като Антъни се разведе с бившата Мис Пуерто Рико Даянара Торес.

Раздялата между двамата засега е дружеска - Лопес и Антъни  продължават да работят заедно върху ново телевизионно шоу за таланти.

Дженифър вече даде да се разбере, че е отворила нова страница в живота си. Новият й приятел е 25-годишният танцьор Каспър Смарт. Марк Антъни пък излиза с венецуелския модел Шанън де Лима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 12 години

какво може да се очаква от два черни брикета

14

Бай Цанко Миндиля

преди 12 години

Кът съ убичът младити-дъ съ ръзвьеждът.Ний ш'пумагами с к'от' можим.Имам в придвит-кът съ убичът с новити си пулувинки, дъ съ ръзвьеждът съ'старити.'М'чи тъй,бря!

13

М3

преди 12 години

...и има голям ***, подчертавам под голям да не се чете СЕКСИ, а ГОЛЯМ!

fallback