Снимка: Grazia
fallback

Актрисата Меган Фокс сподели, че доведеният й син Касиус е едно от най-хубавите неща в живота й.

Красавицата от "Трансформърс", която според последните слухове е бременна, се грижи като майка за сина на съпруга си Брайън Остин Грийн.

10-годишният Касисус е бил само на 2 годинки, когато 18-годишната Меган е влязла в живота му. Момчето е син на Брайън от връзката му с актрисата Ванеса Марчил, но винаги е живял при баща си.

Меган споделя: ''Много неща ме правят щастлива, а едно от тях е когато Касисус ми каже че съм красива. Чувствам се невероятно. Той е страхотно дете. Реално аз се грижа за Касиус откакто е навършил три години. Обичам го и мисля, че той е най-смисленото нещо в живота ми''.

Холивудската красавица е израснала в религиозно семейство от Тенеси и споделя, че е вярваща, но не намира смисъл в противоречията на хората по отношение на религиите. Тя споделя: ''Трудно ми е да гледам как християни от различни религиозни групи се нападат по между си. Смятам, че устоите и принципите на вярата в Бог са еднакви за всички вярващи хора и разделението и тази непоносимост между тях е напълно излишна. Често ходя на църква в Лос Анджелис, там намирам покой".

Хубавицата, която е считана за една от най-сексапилните жени на планетата, отново събира мъжките погледни на корицата на френското сп. "Grazia". Дамата позира с бяла рокля с гол гръб, под която се подава нашареното й тяло.

Разгледайте и другите снимки на прекрасната Меган в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 12 години

До 6 ама има хубав пърд.лник нали?Не като другите свинки или крокодили

17

Анонимен

преди 12 години

Мегън , коте - бъди лоша с мене ,бъди ми мащеха , а аз ще бъда твоето лошо дете

16

Анонимен

преди 12 години

вярваща била, ама се и разголвала, това е като дървено железо..

fallback