Снимка: сп. Jalouse
fallback

Тези дни стана ясно, че Меган Фокс и съпругът й Браян Остин Грийн най-вероятно ще си имат разправии със закона, след като фотограф ги даде под съд, заради тежка телесна повреда. Той твърди, че е бил пребит от актьора, по подбуда на красивата му половинка, която се възмутила, че ги преследва и снима.

Меган е темпераментна жена и то с остър език, заради който дори бе уволнена от продукцията „Трансформърс", защото сравнила режисьора с Хитлер. Въпреки това дамата рядко плаче в реалния живот. На хартия обаче, това се случва нагледно в априлския брой на сп. „Jalouse".

Облечена като истинска дама – с риза, сако и подходяща папка, Меган успява да пусне няколко сълзи за фотосесията в броя, с които изглежда леко зловещо, тъй като на един от кадрите провокативно облизва с език размазалата се капка черен грим, която се спуска по бузата й.

Едва ли причината за сълзите са последните събития около нея, тъй като в кариерата й има известно раздвижване.

Наскоро тя се снима в лентата "Friends with Kids", а междувременно излезе и друга продукция с нейно участие със заглавие "The Dictator". Дамата продължи да рекламира и козметичните продукти на световния лейбъл Армани.

А ето какво казва за работата си сексапилната брюнетка в сп. „ Jalouse"

За филма си „Friends with Kids": Аз играя Мери Джейн. Героят на Адам Скот е влюбен в нея и смята, че тя е неговата сродна душа, но има бебе. Играя силно независима жена и той не одобрява стила ми на живот.

За снимките й за корици и реклами: Мразя да се снимам. Никога не ги гледам след това, иначе ще поискам да променя всичко. Предпочитам да се доверявам на фотографа, който разбира от работата си.

За това, че името й се е превърнало в нещо като марка: Живея си добре с този имидж. Не бих се разменила за някое непривлекателно момиче.

Вижте всички снимки в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 10

преди 12 години

Има работа единствено по носа и нищо друго не си е правила....

13

сексманиак

преди 12 години

Аз. Разкопчах си ципа, показах си гордостта и :))) го закопчах. Разплака се каката от желание.

12

за автора на загл

преди 12 години

"Кой така разплака таз прекрасна кака, мамата си трака, да го е.а у ***"

fallback