Снимка: Reuters
fallback

Семейство Бекъм започна да продава имотите си извън Америка, тъй като иска да се фокусира върху живота си в САЩ, където живее, откакто футболистът подписа договор с футболния отбор "Ел Ей Галакси" през 2007 г.

Макар имението им във Великобритания да е за продан отскоро, вече има мераклии, които имат амбиции да го купят.

Ким Кардашиян сериозно обмисля възможността да се сдобие с огромния палат, който е наричан още „Бекингамския дворец" и е разположен на площ от 17 акра, пише FemaleFirst.

Ким планирала да превърне имота в дом за цялото си семейство, където сестрите й Клои и Кортни да се чувстват комфортно и удобно. Освен това ризлити звездата имала и бизнес идея за мястото – когато тя или някои от членовете на фамилията не са там, да го дава под наем на фенове на Бекъм.

Виктория и Дейвид се сдобиха с имота малко след сватбата си през 1999 г. Тогава те го купиха за 3 милиона евро.

В момента цената му ще е много по-висока, тъй като звездите инвестираха още милиони, за да го обзаведат с всякакви екстри. Бекъм продават и френския си имот на цена около 3 милиона евро.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

Старшина Дъбчев

преди 12 години

Не и стои добре куртката. Не е по устав. Ръкавите - широки, под мишниците се е набръчкала и където я е загащила в колана също е набръчкана. Не знам, кой и е правил сутрешния преглед, аз нямаше да я оставя така в строя.

120

Анонимен

преди 12 години

Ако всеки ден поне по три пъти днемво няма нищо за Кимкардашовица, преставам до чета новините на Днесбг!

119

Анонимен

преди 12 години

Кардашуращината над всичко , братя по местене

fallback