Снимка: Vogue

Малко са моделите, които успяват да пробият на големия екран. Някои, защото не искат – като Адриана Лима, а други – защото нямат достатъчно талант. Но фината французойка Летисия Каста успя умело да се пренасочи към тази ниша в шоубизнеса.

Преди повече от десет години тя бе разпознаваемо лице, заради ангажимента си към лейбъла "Victoria's Secret", към козметичните гиганти L'Óreal и Chanel и заради стотиците корици на модни списания, от които тя гледа читателите.

Но сърцето й я тегли към света на киното и това я отведе и у нас, където се снима в лентата "Островът" на младия режисьор Камен Калев. Летисия дори е избрана да изиграете ролята на вечния сексимвол Бриджит Бардо във филма "Генсбург. Любовта на хулигана".

Майка на три деца, Каста съчетава семейството с кариерата. На модния подиум се явява все по-рядко и то срещу високи суми, но признава, че все още работи с марки като L'Óreal и то с голямо удоволствие.

Французойката не е от жените, които са маниаци на тема слабо тяло. Дори споделя в интервю за руска медия, че днешните мерки за красота, не съвпадат с тези, когато тя е пробила на модния подиум, но това ни най-малко не я притеснява. Тя определено е зашеметяваща и това си личи в испанския брой на априлския "Vogue". Летисия позира съблазнително, а на показ са изложени прелестните й крака.

Тях можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase