Снимка: Reuters
fallback

Макар че преди няколко седмици Ванеса Паради отрече да се е разделила с дългогодишния си партньор в живота Джони Деп, от когото има две деца, истината е по-различна.

Поне така твърди американското списание „In Touch", според което актьорът има любовна афера с едната от близначките Олсън и по-точно – с Ашли.

Деп е бил засечен да напуска жилището на дамата една сутрин, като се се стараел всячески да остане незабелязан.

„Той определено не искаше да бъде разпознат. Чувстваше се сякаш е хванат на местопрестъпление", разкрива източник пред медията.

Какво ли свързва тези двамата, чиято разлика е 23 години? Може би стилът им, тъй като и двамата си падат по хипи модата, а и бяха наградени по-рано тази година от Съюза на американските дизайнери.

Според думи на очевидци, звездите не са близки отскоро.

„Получихме един мейл, в който се казваше, че Джони Деп ще посещава сградата ни, за да избяга от папараци. Стори ми се доста странно и нелогично, при условие, че често можеше да бъде забелязан от всеки как влиза и излиза от сградата", разкри наемател в жилищен блок в Ню Йорк, където Ашли има апартамент.

Според източника Деп е преспал в дома на блондинката за пръв път в началото на годината.

„Един следобед двамата се качиха в апартамента й и не излязоха до другия ден", допълва той.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

анонимен

преди 12 години

веднага щом чуя че става дума за някъкъв НАЕМАТЕЛ ми става ясно че това е поредната лъжа по адрес на Деп...както и жена му каза....зимата се разделят и си изневеряват...а лятото се женят...стига с тея глупости

42

Анонимен

преди 12 години

Много ми падна в очите джонито, ГОЛЕМ беше!

41

Анонимен

преди 12 години

Почти всеки мъж с възможности го прави,но не всеки е Джони Деп за да го следят папараците и да го ловят по бели ***,незабравяйте че и той е човек като всички,ама коментари" падна ми в очите" аре моля ви се,личния му живот си го оставете на него и на близките му

fallback