Снимка: сп. Vogue
fallback

Ако мислите, че ангелите на Victoria's Secret могат да изглеждат единствено миловидно и женствено, то грешите.Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Миранда Кер често позират по бански, за радост на мъжете, но не показват нищо, като оставят въображението на силния пол да работи.

Кандис Суонепол разчупи тази рамка и то за модната библия Vogue.

Русата изкусителка оголи гърди за италианското издание на медията и остави всичките й читатели без дъх. Ангелът обича да бъде различен.

Красавицата дори смени емблематичния си рус цвят преди време за фотосесия на марката Prabal Gurung, като влезе в отбора на брюнетките. Сега провокацията идва от решението й да покаже бюста си.

Във фотосесията красавицата е със силен грим и бретон – още нещо нетипично за обичайните й снимки. Изправени коси и подчертани скули допълват образа й на фатална жена, която може да те сравни със земята с поглед.

Не пропускайте фотосесията в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

пръдливо джудже

преди 12 години

грозна,грозно нагримирана, с малки цици,не става за злобарка...

15

Вагнер

преди 12 години

Каката е уникална...а това,че снимката е кофти е друга работа.

14

Шек

преди 12 години

Леле леле, колко болни мозъци има пак тук. Прекрасна а мадамата, а вие, пубери недорасли, отивайте да ръкоблудствате на някоя от нашите чалга "звезди" и не се занимавайте с неща, които не разбирате!

fallback