Деми Мур и Аштън Кътчър Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Холивудската актриса Деми Мур си иска обратно Аштън Кътчър. Бракът им се разпадна през ноември след слухове за негова изневяра, но явно 49-годишната актриса иска да даде на връзката им още един шанс.

Тя обаче съвсем скоро излезе от клиника за рехабилитация, където се лекуваше заради пристрастяване и нарушено хранене, и приятелите й основателно се притесняват, че пак ще се поболее, ако старите любовни рани се отворят отново.

„Деми определено все още не е преживяла Аштън. Настроението й в момента изцяло зависи от него и дали той й отговаря на съобщенията и обажданията“, издаде източник, близък до актрисата.

„Ако не й върне съобщение в продължение на няколко часа или се държи дистанцирано в отговора си, тя направо откача. Макар да не го признава, тя все още има силни чувства към него и е ясно, че иска той да се върне при нея“, допълва източникът.

34-годишният Аштън посетил Деми в клиниката по време на лечението й, но според нейни близки визитата му повече попречила, отколкото да помогне на актрисата. След като се видяла с него, Деми станала нервна и докачлива, пише "Контактмюзик". 

Приятелите й, че даже и бившият й съпруг Брус Уилис, се опитали да я убедят, че Аштън няма да се върне и че тя трябва да свикне, че вече не са заедно, колкото и да й е трудно.

Самият Кътчър пък дава всички признаци, че е загърбил миналото си и е приключил с романтиката с Деми завинаги.

Напоследък медиите му приписват връзка с режисьорката Лорейн Скафария, макар той официално да отрича двамата да са гаджета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase