Снимка: сп. MIAMI
fallback

Може и да е новото лице на козметичната линия на Giorgio Armani, но не си мислете, че синеоката красива от „Трансформърс" винаги се е мислела за хубавица. А това, че я набедиха за новата Анджелина Джоли, не означава, че от малка е била третирана като по-специална или че винаги е имала високо самочувствие. Напротив, истински приятели Меган си намерила, едва когато пораснала. Това призна, самата тя, в интервю за новия брой на списание MIAMI.

Изящната хубавица описва тийнейджърските си години като „доста противни" и твърди, че се е чувствала аутсайдер сред съучениците си, а и интересите й винаги били много по-различни от тези на връстниците й. „Например, аз обожавам археологията и с удоволствие бих участвала в археологични разкопки, ако ми се отдаде тази възможност. Това те не го разбираха!".

Звездата, която е щастливо омъжена за актьора от „Бевърли Хилс, 90210" Брайън Остин Грийн, предстои наскоро да гледаме в комедията „Friends With Kids" с участиетои на Джон Хам, Мая Рудолф, Дженифър Уестфийлд и Ед Бърнс.

Снимките от последната й фотосесия вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

haha

преди 12 години

не се има за красавица щото не е :)поне е реалистка

10

13

преди 12 години

Не знам като тинейджърка, но сега ИМА ЗА КАКВО да има голямо самочувствие!А вие, които я плюете, по-добре погледнете - какво има до вас!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Да, може и да има корекции, но не мисля, че са кой знае колко драстични и не мисля, че е правила някаква фрапантна промяна.Според мен при нея всичко идва от излъчването.Няма друга такава жена с такова фатално излъчване, погледа й просто е убийствен.

fallback