Снимка: FHM
fallback

Тя носи в себе си руска хръв, което е гаранция за сексапил. Ирина Шейк е от жените, които всички предпочитат да гледат съблечени, отколкото с дрехи на която и да е скъпа модна марка. Дамата обаче не е поредният празноглав модел, който разчита само на красотата си. С какво Ирина е различна от всички останали жени става ясно в последния брой на FHM Южна Африка, където хубавицата разголва не само тялото си, но и душата си.

„Чета много. Любимите ми автори са Харуки Мураками и Достоевски. Обожавам исторически книги и такива за животни. Учила съм седем години в музикално училище и си падам по класическата музика. Също така ми харесва R&B и хип-хопа", разказва Шейк пред медията.

Рускинята прекарва детството си в родината, но по-късно е силно привлечена от Голямата Ябълка. „Хората в Америка са много емоционални. Руснаците може би са малко студени, но това сигурно е заради студената зима. Една рускиня няма как да замръзне... дори да я заведеш в Антарктида", казва хубавицата. С какво ли я е пленил Ню Йорк? С банята! „Ходя всяка седмица на баня и е доста релаксиращо. Напомня ми на руските бани", с усмивка споделя брюнетката.

„Когато настроението ми е понижено пиша забавни стихчета", разкрива още Шейк.

Дамата е официлна приятелка на суперзвездата на „Реал Мадрид" Кристиано Роналдо вече почти 2 години. Двамата се запознават покрай ангажиментите си за "Armani" през май 2010 г. За изненада на всички обаче хубавицата смята, че най-голямата любов в живота й не е той, а 3-годишният й лабрадор Цезар.

Ирина е отдавна позната на модния подиум и всички се питат няма ли да се насочи и към киното. „Получавала съм покани да участвам във филми, но искам да се концентрирам върху кариерата си на модел в момента", категорична е Шейк.

Разгледайте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

хахаха

преди 12 години

То пък като вие сте толкова умни, затова си запълвате времето в интернет и си гледате грозните жени вкъщи.Важно е не колко си умен, а какъв живот живееш и дали си удовлетворен от него.

30

Анонимен

преди 12 години

и аз като я видя, само за Достоевки си мисля! Достоевски горе, Достоевски долу и Достоевски отзад. Изобщо става за чл.1-ви от корабния устав - да няма незапушени дупки, за да плава и да не влиза вода.

29

поправка на 38

преди 12 години

Фамилията е Шейхислямова... Шейх или Шейк е приемливо съкращение

fallback