Снимка: БТА

Вода е била открита в белия дроб на Уитни Хюстън при аутопсията на американската певица, съобщи сайтът за светски новини TMZ се позовава на източници в полицията в Бевърли хилс.

Още по темата
Откриването на вода в белия дроб на Уитни Хюстън идва в подкрепа на хипотезата, че певицата се е удавила във ваната в хотелската си стая, в която бе открита мъртва в събота следобед, отбелязва ИТАР-ТАСС. 

Ако човек бъде потопен във вода след смъртта си, в белия му дроб няма да влезе вода.

Съдебните медици обявиха, че няма да разпространяват никакви резултати от аутопсията на Уитни Хюстън по искане на полицейските детективи, които разследват случая, предаде по-рано Асошиейтед прес.

Засега от полицията се въздържат да правят окончателни заключения за смъртта на попдивата.

Междувременно дъщерята на Уитни Хюстън бе изписана от болница в Лос Анджелис, където бе докарана с линейка в неделя сутринта, след като майка й почина в събота, предаде Асошиейтед прес.

18-годишната Боби Кристина Браун претърпяла нервен срив и изпаднала в стрес при жестоката новина. Тя бе откарана с линейка от хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли Хилс, Лос Анджелис, където Уитни Хюстън бе намерена мъртва в събота следобед.

Боби Кристина Браун е дете на Уитни Хюстън от брака й с певеца Боби Браун. През последните дни тя придружи майка си на няколко събития преди връчването на наградите "Грами".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase