Снимка: InStyle

Напук на ежемесечните слухове, че е бременна, Дженифър Анистън направи завладяваща фотосесия за мартенския брой на списание „InStyle", който излиза с двойна корица. Актрисата позира пред фотографа Микеланджело Ди Батиста.

А ето ги и най-интересните отговори на Джен в интервюто към броя:

За нейните кулинарни умения: "Бих казала, че съм завършен готвач, но нямам някакви мои рецепти. Справям се страхотно със закуските – правя невероятни яйца. Татко ми даде една малка рецепта, всичко е в подправките. Но е гръцка тайна и няма да я издам".

За това кое от писанията за нея я дразни най-много: "Откъде да започна? Те са толкова много. Бих казала любовният триъгълник около бившия ми съпруг. Не спират да пишат за това, но очевидно продава. Но то няма нищо общо с истината".

За любимата й част от стила на Джъстин Теру: "Първо искам да кажа, че той има страхотен стил – доста е специфичен и си е негов. Дали е повлиял на моя? Не, но знам, че хората говорят: О, вие се обличате еднакво. А аз мисля, че не е така".

За това каква професия би си избрала, ако имаше възможност отново: "Бих станала дерматолог. Обсебена съм от грижата за кожата. Следя всички нови продукти и лазерни процедури, чета всичко в интернет и го наричам "лазерно порно".

За най-големият риск, който е поемала досега: "Не съм сигурна, дори излизането от вкъщи, може да се превърне в риск".

Разгледайте снимките в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase