Снимка: Seventeen

Актрисата Лили Колинс, която ще гледаме скоро по кината в лентата „Mirror Mirror" е очарователна в последния брой на сп. „Seventeen".

Брюнетката кипи от енергия на страниците на медията и разказва за това какво е да си дете на известен певец (Фил Колинс), по коя звезда си пада и какво отношение има към забележително плътните си тъмни вежди.

Обратно на ролята й като Снежанка, Лили няма нищо „снежно в себе си". Усмивката е запазената й марка, а във фотосесията направо грее с ярките дрехи, които са й подбрали стилистите.

Ето какво мисли за:

Веждите: „Преди ме дразнеха – имам огромни, дебели и тъмни вежди. Веднъж дори ги оскубах напълно, но не се харесах и чаках с нетърпение да пораснат отново. Сега дори ги подчертавам. Осъзнах, че има различни неща, които те карат да изпъкнеш и открояват красотата ти".

За звездната си фамилия: „Последното ми име отваря доста врати, но след това зависи от мен да стоят отворени".

За знаменитост, по която си пада: „То не е точно харесване, защото аз работя с тях. Но, когато бях по-малка, определено беше Леонардо Ди Каприо в „Титаник". Имах много негови снимки и на момчетата от NSYNC. Страшно си падах по Джъстин Тимбърлейк".

Още снимки вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase