Снимка: Reuters
fallback

Джъстин Теру e ужасен, че може да загуби Дженифър ако скоро не й даде годежен пръстен. Актрисата вярваше, че досега вече трябваше да са официално сгодени, но Джъстин все още не е паднал на колене с предложение за брак.

Спорд близки на Дженифър, тя е започнала да се страхува дали актьорът е подходящият човек за нея! Това очевидно е стреснало сериозно Теру, който е започнал активно търсене на перфектния пръстен.

"Изминалите няколко седмици за Джен бяха кошмарни", разкрива списание ОК, позовавайки се на сигурен източник.

"Тя е крайно разочарована. Не само не получи пръстен, но едва ли е получила каквото й да е за Коледа. Джен гледа вече на връзката си много по-внимателно", допълва изданието.

Актьорът приел сериозно душевните терзания на красивата си половинка и бил готов да промени поведението и отношението си, за да я задържи до себе си.

"На практика той е обещал да й даде всичко, от което има нужда, както и да й остави повече свобода и лично пространство", споделя близък на актрисата пред списанието.

Тези дни Теру е бил забелязан в магазините Tiffany’s, Cartier и Harry Winston и се предполага, че той вече се е заел да открие перфектния пръстен за Дженифър.

"В момента е много важно той да й предложи по правилния начин без важната стъпка да изглежда като извинение", отбелязват от списание ОК.

Още новини за звезди вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 12 години

тая кака да посмали претенциите си към мъжете, а Теру да и подари един голям, силно тиктакащ часовник с кукувица

25

Бо

преди 12 години

Жива да я ожалиш!

24

Анонимен

преди 12 години

Стара, стара, ама не всеки изглежда така на 43 години. Аз повече от 30 не бих й дала и дано изглеждам така на нейната възраст.

fallback