Снимка: архив, Reuters
fallback

Сийл все още мисли, че Хайди Клум е най-прекрасната жена на света, и призна, че макар и вече разделени, двамата все още много се обичат. 

Наш приоритет беше да останем цивилизовани и да приключим връзката си с достойнство, обяснява певецът. Той допълва, че винаги ще е благодарен на Хайди за това, че го е дарила с трите им деца.

„Мисля, че и двамата бяхме шокирани. Когато кажеш „Да“ и „докато смъртта ни раздели“ - тези обещания имат стойност. Това не са само думи", сподели Сийл в интервю за телевизионното шоу на Елън Дедженъръс.

Освен това Сийл разкри, че все още носи брачната си халка като знак на признателност към Хайди.

„Това е начин да покажа какви са чувствата ми към тази жена. Прекарахме заедно осем години. Осем чудесни години. Само защото си решил да се разделиш с някого, не означава, че трябва да свалиш пръстена и че вече не си свързан с този човек“, обяснява Сийл.

Oще по темата

„Ще бъдем свързани до края на живота си – чрез децата и чрез огромното възхищение, уважение и любов, които чувстваме един към друг“, казва изпълнителят.

„Дали ще носим халките до края на живота си? Кой знае? Но точно сега я усещам много добре на ръката си и нямам намерение да я свалям скоро“, споделя още той.

48-годишният певец срещна моделката през 2004 г. Тогава тя беше бременна с дъщеря си Лени от предишната си връзка с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, припомня "Контактмюзик".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Мина

преди 12 години

Жалко бяха хубава двойка.Може след време пак да се съберат. Ако не пожелавам на Сийл да намери подходящ човек.

36

кайзера

преди 12 години

ааа...и има ключов момент в статията ... тя е била гадже с Бриатор (пак всеки сам да си прави изводите)...той я забременява и зарязва и Сиил я взима бременна в 4-ти месец...храни куче да те лае след години, тия манекенките са едни и същи на всякъде

35

Кайзера

преди 12 години

. и все пак да ви светна, Хайди даде изявление вчера и съобщи, че го напуска защото бил избухлив и нервен...и обстановката не се понасяла...оттук натам изводи всеки сам си прави.

fallback