Снимка: архив, Reuters

Сийл все още мисли, че Хайди Клум е най-прекрасната жена на света, и призна, че макар и вече разделени, двамата все още много се обичат. 

Наш приоритет беше да останем цивилизовани и да приключим връзката си с достойнство, обяснява певецът. Той допълва, че винаги ще е благодарен на Хайди за това, че го е дарила с трите им деца.

„Мисля, че и двамата бяхме шокирани. Когато кажеш „Да“ и „докато смъртта ни раздели“ - тези обещания имат стойност. Това не са само думи", сподели Сийл в интервю за телевизионното шоу на Елън Дедженъръс.

Освен това Сийл разкри, че все още носи брачната си халка като знак на признателност към Хайди.

„Това е начин да покажа какви са чувствата ми към тази жена. Прекарахме заедно осем години. Осем чудесни години. Само защото си решил да се разделиш с някого, не означава, че трябва да свалиш пръстена и че вече не си свързан с този човек“, обяснява Сийл.

Още по темата

„Ще бъдем свързани до края на живота си – чрез децата и чрез огромното възхищение, уважение и любов, които чувстваме един към друг“, казва изпълнителят.

„Дали ще носим халките до края на живота си? Кой знае? Но точно сега я усещам много добре на ръката си и нямам намерение да я свалям скоро“, споделя още той.

48-годишният певец срещна моделката през 2004 г. Тогава тя беше бременна с дъщеря си Лени от предишната си връзка с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, припомня "Контактмюзик".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase