Снимка: Reuters
fallback

Преди ден гръмна новината, че Хайди Клум и Сийл се развеждат. Двойката бе считана за една от най-стабилните в света на шоубизнеса. Моделът има три деца от тъмнокожия изпълнител и близо 7 години семеен живот с него.

Oще по темата

За съжаление, това не се оказа поредния слух, а самата истина. Двойката пусна официално изявление, в което потвърждава развода си.

"Наслаждавахме се на седем години щастлив семеен живот, след като дълго търсехме сродните си души, но сега се разделяме. Уважаваме се силно и продължаваме да се обичаме, но вече израснахме като личности.

Децата ни остават наш приоритет. Благодарим на семейството, приятелите ни и феновете за милите думи и тяхната подкрепа. И заради доброто на децата ни, ви молим да уважавате личния ни живот", се казва в изявлението на звездите.

Германската красавица се омъжи за певеца през 2005 г. От него има дъшеря и двама сина.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

анон

преди 12 години

Че те днес.бг не знаят български, вие английски очаквате да знаят.За инфо на редактора (не че ще го прочете): "we've grown apart" не означава "вече израснахме като личности", а "ние се отчуждихме"! Каква разлика в смисъла, а? И май така е доста по-смислено? Иначе статията ви е твърде неразбираема, личи си и от коментарите по-долу. Ползвайте поне Googlе Translate, пак ще е по-добре от вашия свободен превод.

25

485[p

преди 12 години

Щото са се отчуждили !!!

24

Алекс

преди 12 години

Абе днес.бг, наемете си някой, който знае английски или поне като не знае какв точно значи to grow apart, е достатъчно съвестен, че да го провери в някой речник. Че нещо безсмислици ви се получават.

fallback