Снимка: promo album "4"
fallback

За певицата Бионсе почивка няма. Звездата, която на 7 януари тази година стана майка за пръв път на малката Блу Айви Картър, е под прицел на различни организации, които я обвиняват, че иска да избяга от тъмнокожия си произход.

Пресните промо снимки на албума й "4" представят дивата с много руса коса (вероятно перука) изключително светла кожа, която променя певицата до неузнаваемост.

Критиците веднага възроптаха, че Бионсе иска да избяга от имиджа си на тъмнокожа изпълнителка. Други пък я защитиха, като подчертаха, че това е ефект от светлината, а не умишлено търсена визия.

Самата Бионсе все още не се е изказала по случая, а и покрай раждането на дъщеря й умът й определено е зает с други неща.

Още новини за звезди вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Белокожи

преди 12 години

Те, черните са ***, някои от тях приспособими майймуночовеци, но са много далеч все още от цивилизования човек! Това да си Хомо еректус не означава, че си придобил качествата на човек. *** са човешки мутанти, изостанали с 500000 години в своето развитие в посока Човек! Може да се приемат за т.нар. "междинно звено" между *** и белия човек! А то, междинното звено следва някой ден ще изчезне...колкото по-скоро, толкова по -добре!Дали тези неандерталци ще липсват някому? Май не!

34

До номер 43

преди 12 години

Всъщност ти с твоя коментар отговори на всички,които разказват вицове за блондинки,а именно че вицовете са насочени към пребоядисани брюнетки :)0 Защото както всички знаем,в БГ естествено русите и синеоки жени са мноооого малко.И е крайно време на тълпите перхидролки,разхождащите се по улиците да не се казва "русите жени",а "изрусените".

33

d0 43

преди 12 години

saglasna s vsi4ko osven s poslednoto izre4enie

fallback