Снимка: сп. GQ

Мерилин Монро – вечната муза, отново се оказа вдъхновение за съвременните фотографи.

Този път визията й бе пресъздадена от актрисата Мишел Уилямс, позната от сериала "Dawson's Creek".

Блондинката не случайно е избрана от GQ да позира в стил ала любовницата на Кенеди, тъй като точно тя се превъплъти в нея и на екрана в лентата "My week with Merilyn", която според критиците е достойна за "Оскар".

Сексапил, примесен с невинно излъчване откроява актрисата, позираща по бельо за февруарския брой на медията.

Мишел рядко се снима, а още по-рядко се разголва. Дамата е бивша годеница на починалия актьор Хийт Леджър и въпреки изминалите години, все още скърби за него и се опитва да отгледа дъщеря им Матилда.

Ето какво казва Уилямс за:

Привличането си към Хийт Леджър: Самата ни първа среща, обстоятелствата покрай нея бяха много странни, сякаш космосът ни съдействаше. Много неща се случиха наведнъж. Сякаш имахме да си кажем много, но нямахме време.

За смъртта на Хийт: Това ме побърка. Чувствах, че полудявам. Беше твърде много... трябваше да се справя с това, което се случи... А и не бях само аз, трябваше да предпазя Матилда, а не можех. Не можех да спра това, което се случва и да го накарам да изчезне. Трябваше да намеря начин да й обясня и да я закрилям.

Влиянието на героинята й Джен от Dawson's Creek върху нея: Не мисля, че това да си секси, е едно от качествата - приоритети в моя живот. И може би, защото героинята ми акцентираше на сексапила си, аз бягах от него. Смятам, че тези неща не позволяват на хората да видят в действителност какъв си.

Разгледайте снимките, които определено са секси, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase