Снимка: Philipp Plein
fallback

Въпреки че направи истински фурор с голите си снимки в Playboy, с рекламната кампания на Philipp Plein Линдзи доказа, че може да е секси дори и с дрехи.

25-годишната актриса засне запомняща се сесия за немския бранд, в която изглежда зашеметяващо. Снимките са правени миналата есен в Милано, по време на Седмицата на модата, но представят пролетната колекция на бранда за 2012 г.

В модната си линия марката е подбрала по нещо за всеки вкус – от ефирни вечерни рокли без презрамки, до къси панталони, кожени якета в искрящи цветове, секси дамски сака, патриотични чанти с американския фланг и ексцентрични обувки на висок ток.

Дизайнерът признава, че не би могъл да направи по-добър избор за лице на модната линия от Лоън. За нея той казва, че „е красиво и силно момиче, прекрасна актриса и модел. Мисля, че заедно сме в състояние да направим уникални модни проекти и в бъдеще."

Вижте снимките от кампанията в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 12 години

хаххах паднах от смях като прочетох този коментар, може да се помисли по тоя въпрос сякаш лицето му е изрязано и прикрепено - така изглежда

16

?!?

преди 12 години

Била секси дори с дрешки?!?! За другите не знам, но за мен една жена е най-секси по бельо или като е с някоя секси рокличка, а не чисто гола...

15

линчи

преди 12 години

Дръж се маце у первазо,че тия двамата че те подпрат изотзадзе!

fallback