Снимка: сп. Marie Claire

Една от най-обсъжданите звезди, заради излишните си килограми, Кристина Агилера реши да игнорира всички думи по неин адрес и излезе на корицата на февруарския брой на списание "Мarie Claire".

Фотошопът е поработил сериозно и е превърнал Кристина в кукла, но и снимките й се ограничават до конкретни части от тялото й.

В интервюто за медията Агилера засяга важни моменти от живота си и за пореден път натъртва, че няма да се съобразява с хорското мнение и изисквания. Според нея в живота има по-важни неща, а и напоследък й се събра много покрай развода, излагацията й на "Super Bowl", когато обърка химна на САЩ, а и ред други неща.

"Беше тежка година. Минах през доста неприятни моменти, като развода ми... и много други ситуации. Трудно е, когато свидетел на несполуките ти, са милиони. Когато си знаменитост, всичко се гледа под микроскоп. Станах по-дебелокожа след тази година", разказва блондинката.

За съжаление обаче не само публиката я нападна, но й нейни колежки. Кели Озбърн на няколко пъти публично се заяде със звездата, намеквайки за наднорменото й тегло.

"Никога не съм била толкова дебела", каза в интервю дъщерята на Ози.

В отговор Кристина отвръща: "Имала съм своите върхове и падения. Минах през много в този бизнес. Бях прекалено слаба. Бях прекалено едра. Критикуваха ме и за двете. Това е излишен шум, който блокирам автоматично. Обичам тялото си и приятелят ми го обича. Синът ми е здрав и щастлив и това е от най-голямо значение за мен".

Напук на малките размери дрехи в света на шоубизнеса, Агилера споделя: "Когато работех по лентата "Бурлеска" свалих много килограми. Бях прекалено кльощава. Това, което изглежда добре на един човек, може да не е добре на друг тип тяло. Аз се чувствам уверена в собствената си кожа".

Певицата го доказва, като носи дрехи, които й харесват, без значение дали според другите са подходящи за формите й. Кристина е част от журито на предаването "The Voice" и без никакви притеснения слага прилепналите блузки с дълбоки деколтета и 12-сантиметровите си високите токове на марката Louboutin.

"Всичко е просто бизнес", заключва дамата, която има наистина удивителен глас.

След развода си с Джейсън Братман - Агилера остана поредната звездна, самотна майка. Това обаче не я отчайва, а тя разсъждава трезво и уверено: "Трудно е да нямаш постоянен партньор на разположение. Но аз не мога да кажа нищо негативно за бившия ми съпруг, защото той е много отдаден баща и е страхотен със сина ни. Ние винаги гледаме да поставяме Макс на първо място. Помагат ми и семейството и приятелите ми. Нямаше да мога да правя това, което правя, без силен екип зад гърба си", заключи звездата.

Вижте по-слабата Кристина в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase