Снимка: Reuters
fallback

"Срамежлива" със сигурност няма как да е определение за Доли Партън.

На холивудската премиера на новия си филм "Joyful Noise" певицата се показа като яростен привърженик на израза: "Ако го имаш, покажи го!". 

На 65 години тя определено има какво да покаже. Доли се появи на премиерата в тясна бяла рокля с огромно предизвикателно деколте.

През 80-те тя твърдеше, че прелестите й са дар от Бога, но после запя друга песен: "Да, мои са... купени и платени".

Кънтри легендата с гордост се кипреше и с тънката си талия, като пред обективите току я обгръщаше с ръцете си с крещящо розов маникюр.

Външният й вид се допълваше от кокетни токчета и, разбира се, няколко кръстчета тук-таме по тялото – едно такова бижу красеше деколтето й, а друго беше на гигантски пръстен на лявата й ръка, пише "Daily Mail". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 12 години

В час съм. Поставила си е импланти чак през 86-та, когато е отслабнала ужасно и грамадните... са увиснали. Преди тва си е била тя.

68

eko72

преди 12 години

Тази жена въобще не е достойна за уважение. Това е една от най проклетите Холивудски звезди. Мразена е от съседите си. Не е помогнала дори със стотинки за никаква благотворителност. Харесвана е единственно от каубоите (американските селяни чалгаджии). Пълен продукт на новото поколение, затворена в черупката на собственното си его в каквато я е превърнала популярността!

67

Дааа

преди 12 години

Пластичната хирургия прави чудеса.Сиелита, 75 как го казваш на "тия години".Като ,че ли е престаряла.Човек който води лесен и щастлив живот така изглежда!

fallback