Снимка: архив, Reuters
fallback

Бионсе все още е бременна и не е родила, какъвто слух се появи през уикенда. Информацията, че Бионсе и Джей Зи вече си имат дъщеричка – Тиана Мей Картър, която се родила в болница в Ню Йорк, беше опровергана от сестрата на бъдещата майка – Соланж Ноулс.

Billboard.com съобщи, че Бионсе и съпругът й били забелязани да вечерят в Бруклин на Нова година, преди да се отидат да празнуват идването на 2012 г. у сестра й, пише "Контактмюзик". 

Бионсе обяви, че е бременна на червения килим на наградите на MTV през август 2011 г.

Oще по темата

Звездата обяви, че ще ражда през февруари, макар че за мнозина така тя просто се опитвала да отклони вниманието от раждането на бебето, което трябвало да стане между Коледа и Нова година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 12 години

Ти се обиждаш на *** ??? как може да говориш за бременна жена, че не е, само защото си видял някакво предаване ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, аз работя в телевизията и всичко което гледаш, сам решаваш как да го пречупиш и ти го пречупваш през най-плиткоумното изводче - че било протеза. Протеза си ти едно изкуствено същество което никога няма да бъде майка, не ти прави чест, ама кво ли ти пука тва е няква там си майка не е твойта

14

Анонимен

преди 12 години

бременна, небременна - важното е като се роди да го гледа с любов

13

do 13

преди 12 години

да, съвсем сериозно го твърдя, след като видях как "корема" и се "нагъна" докато се наведе, за да седне. Но не съм толкова ***, че да обиждам другите за здравей!

fallback