Снимка: Reuters

Баскетболистът Крис Хъмфрис, който все още е съпруг на Ким Кардашиян бе освиркан на първия си мач, след като стана ясно, че законната му половинка иска да се разведе с него 72 дни след сватбата им.

26-годишният спортист излезе на терена в нюйоркската зала „Медисън Скуеър Гарден“ този понеделник (21.12) и бе приет не особено радушно от 20 000 публика. Хубавецът тези дни подписа договор за 8 млн. долара с отбора „Ню Джърси Нетс“.

След грандиозните промени в личния му статус, Хъмфрис сподели: „Много неща се случиха. Научих много, защото преживях нещо, което не ми се бе случвало до момента. Разбрах, че когато преследвам целите си, всичко е много просто. Научих, че трябва да вярвам в Господ, в семейството си и в баскетбола. Най-накрая се чувствам у дома“.

Напоследък баскетболистът коментира, че иска да се съсредоточи изцяло върху баскетбола и да игнорира несполучливия си брак с Ким. След като на целия свят стана ясно, че той е обиден от факта, че научи за намеренията на половинката си от медиите, остава въпросът кога най-накрая ще се разведе.

Още новини за звезди четет в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase