Снимка: Reuters
fallback

Напоследък стана модерно звездите да си мерят обувките. Първо Черил Коул се изцепи, че има близо 2000 чифта, а сега и Селин Дион побърза да се похвали със своята по-внушителна бройка от 3000.

Певицата е обсебена на тема обувки и не смята, че няма нещо нередно в нейния фетиш.

„Ако имаш, да кажем 600 чифта обувки, ще кажат че си луд. Аз имам около 3000. Някои хора си купуват наркотици, а аз – обувки“, казва изпълнителката на „My heart will go on”.

Селин се чувства щастлива от факта, че има възможност да си купува луксозни аксесоари и други неща. Тя отделя доста енергия и за модернизирането на дома си във Флорида, където живее със съпруга си Рене и трите им деца.

„Израснах в много малък дом. Майка ми беше страхотна. Грижеше се да ни е топло и уютно. Спяхме по 3-4 души в едно легло и това беше нещо нормално за нас. Не бяхме много бедни, но нямахме пари. Получавахме много любов и подкрепа. Какво друго може да иска човек?, споделя Дион пред VanityFair.com.

Звездата е продала милиони албуми и осъзнава, че всичко дължи на феновете си и им е благодарна, че след 30 години пак идват да я чуят как пее.

„Моите почитатели ми купиха къща. Те купуват албумите ми... Щастлива съм, че хората години наред купуват песните ми и идват на концертите ми, които не са евтини“, допълва Селин.

Още новини за звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Гнус!

преди 12 години

Кобилоподобна простакела, направила, по някаква се слука, една прилична песен! За тези пари можеше да спасиш живота на 3000 (три хиляди!) суданчета или сомалийчета, !

1

Анонимен

преди 12 години

4e 6to da njama, no za sazalenie ne e 100nozka.

fallback