Снимка: Outnow.ch

Стане ли въпрос за кино, сега определено е времето на екранните героини, които, освен че са супер секси, могат да обезвредят и Терминатор.

Да, времената се променят, а с тях и зрителските вкусове. Красивата и мила Луис, която Супермен спасява всеки път, е минало. Джейн, която не би могла да направи и крачка в джунглата без своя Тарзан, изобщо вече не е секси!

Сега на мода са лошите момичета. Облечените в латекс красавици, които притежават куп суперсили и с еднаква лекота могат да хипнотизират с чар и обаяние съответния антагонист (или протагонист, ако са от лошите) и да му счупят главата.

В момента те заемат централни роли навсякъде – в предстоящата нова продукция на Дейвид Финчър „Момичето с драконовата татуировка“, в зверския екшън „Колумбиана“, в последната част от фантастичната поредица „Х Мен“, в последния “Iron Man”, който всички фенове на Скарлет Йохансон очакват с трепетно сърце.

И тъй като сме запалени фенове на всички тях, решихме да ви ги предложим накуп – всички екранни лоши момичета от последната една година, както и някои класики в жанра!

И преди да влезете в галерията на Tialoto.bg – моля ви, внимавайте – вътре е доста опасно!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase