Снимка: Complex

Звездата от най-новия филм от поредицата "Мисия Невъзможна: Режим "Фантом", изкусителната Пола Патън стана и звезда на списание "Complex".

Освен че показва нагледно резултата от здравите тренировки, които е трябвало да прави, заради ролята си на сексапилната агентка Джейн, която с еднаква лекота може да те изкуши и да ти счупи главата, Пола обяснява за самочувствието си, брака си и други такива.

Шоколадовата красавица разказва колко много е научила от Том Круз и колко техничен актьор е той.

Споделя още, че не винаги е била така уверена в в тялото си и че самочувствието на човек идва в момента, когато той започне да се приема и обича с всичките си недостатъци.

"Обичам се! Правя най-доброто, на което съм способна. И не се страхувам да го заявя. Вече се чувствам отлично в кожата си!", изтъква Пола.

Според актрисата, всяка жена идва до момента, в който не й е достатъчно да я съдят просто по снимките на тялото й в списанията: "Искам да разберат коя действително съм аз", открива си сърцето Патън.

Затова, хора, молим ви, не я съдете само по фотосесията, която ще видите в Tialoto.bg. Госпожица Мисия Невъзможна е много, много повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase