Снимка: Reuters

Певицата Риана за малко да отложи свой концерт в Дъблин заради нервен срив. Миналия петък звездата била на път да се откаже от участие, след като изпаднала в нервна криза. Наложило се колежката й Бионсе да я успокоява по телефона и да я убеждава, въпреки напрежението си, да изпълни поетия ангажимент към феновете си.

"Тя е просто един млад изпълнител, който иска да се забавлява, но в момента е на ръба от напрежение и изтощение", споделил човек от екипа й пред „The Sun”.

"Стресът и умората й идват прекалено много. Тя жадува за почивка и купони, но има дни, в които заради непрекъснатото пътуване буквално не знае къде се намира. Не е изненада, че в момента се чувства на ръба на силите си", допълнил източникът.

Бионсе прекрасно влизала в положението на колежката си, тъй като и тя самата си взе почивка през 2009 г., за да се освободи от стреса и да се посвети на съпруга си Джей Зи.

"Тя знае, че Риана се нуждае от малка пауза, защото и тя преживя нещо подобно", споделил близък до бременната звезда.

На Риана напоследък наистина не й е лесно. Тези дни тя отложи два концерта, тъй като се разболя от тежък грип. Мениджърите на барбадоската от друга страна се надявали да не пожелае да почива.

Преди броени дни самата Риана бе казала, че ще направи всичко възможно, за да поддържа успеха си на нивото, на което е в момента. 

В момента 23-годишната изпълнителка е към края на турнето си „Loud”, което обхваща около 100 нейни участия. Остават й 16 изпълнения, като последното е на 22 декември в Лондон.

Още новини за звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase