Хайди Клум и Сийл Снимка: архив, Reuters
fallback

Супермоделът Хайди Клум и съпругът й Сийл смятат да си осиновят дете. Звездната двойка отглежда четири деца – 7-годишната Лени, чийто биологичен баща е бившият приятел на Хайди – Флавио Бриаторе; 6-годишния Хенри, Йохан на 5 години и 2-годишната Лу.

Двамата обаче с удоволствие ще се грижат и за пето дете. Хайди и Сийл са се вдъхновили от примера на Сандра Бълок, която си осинови 18-месечния Луис.

"Наистина бях вдъхновен от Сандра Бълок, с която станахме приятели. Тя сама отглежда малкия си син, дава му шанс", споделя Сийл пред сп. "Closer".

Той допълва, че с Хайди са си говорили за осиновяване. "Нямам представа откъде ще си вземем детенце, но един ден ще го направим, просто не сега", казва той.

Сийл осинови Лени през декември 2009 г. и беше категоричен, че юридическата процедура по никакъв начин не е променила неговото отношение към момичето, за което се грижи още от нейното раждане.

"Това, че осинових Лени, не я прави повече или по-малко моя дъщеря, тъй като тя винаги е била такава", казва изпълнителят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

до 28

преди 12 години

Ти не си добре!!!!Ама хич не си добре.

29

Анонимен

преди 12 години

Родила от тоя,родила от оня...от дъртак,от ***...тая си е спретнала цяла зоологическа градина Не супермодел а супер проста ***!

28

Чудя се!

преди 12 години

Чудя се как може да има толкова кухи,*** и *** жени като тая Хайди Клум!?Ае,как може да живее с тоя грозник от снимката!?Да го целува по сипаничевото,патраво и цялото в белези лице!!!Вижте физиономията му -сякаш са го дялали с тесла!Има далеч по-симпатични *** и мулати от тоя бушмен...

fallback