Камерън Диас Снимка: архив, Reuters

Актрисата Камерън Диас отново се е върнала в прегръдките на Пи Диди. Двойката е имала сексуален роман преди три години, а след това палавата блондинка се загаджи със спортиста Алекс Родригес.

„Откакто спаха за първи път заедно, Камерън редовно му се обажда, когато остава без гадже за секс", разказал вътрешен човек пред „UsMagazine.com".

Сега обаче между тях нещата, изглежда, са се задълбочили и извън леглото, тъй като напоследък често са забелязвани заедно. Наскоро папараци са ги засекли в ресторант в Бевърли Хилс да се „натискат" пред погледа на останалите посетители.

Последната сериозна връзка на Диас бе именно с Родригес, с когото изкара близо година и половина. Раздялата им се наложи, след като и двамата решиха, че трябва да се концентрират върху кариерите си. Въпреки края те си останаха приятели.

Камерън е известна със своите завоевания. Освен споменатите две звезди, тя е имала връзка с Мат Дилън, Джаред Лето и Джъстин Тимбърлейк. Пи Диди пък бе известно време с Дженифър Лопес и с Каси Вентура. От своите безразборни връзки музикантът има шест деца.

Още новини за звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase