Веселин Маринов вече не е с Цветанка. Снимка: Булфото
fallback

Веселин Маринов споделил първо на МВР шефа Цветан Цветанов за раздялата си с жена си Цветанка.

Двамата вече не са заедно повече от месец. Това е вторият брак, който певецът оставя зад гърба си.

"За мен са приключили нещата. Такъв е животът. Когато раздялата е вече ясна в главите на човек, няма смисъл да се правят компромиси. След като съм го решил, съм убеден във всичко това. Станала е грешка, в случая няма прошка", разказа певецът пред TV7.

Цветанов е от най-близкото обкръжение на Маринов, от приятелите, които се броят на пръстите на едната му ръка. 

"Какво може да каже един приятел. Естествено, ме е подкрепил още от първата дума", сподели певецът. 

"Аз имам 6-7 приятели, от тях 3-ма са от онези, които по всяко време ще станат и ще тръгнат заради мен", каза още Веско Маринов. 

Той призна, че няма друга жена до себе си: "Не мога и да имам в такъв момент".

Веско Маринов разкри, че за него ревността не съществува.

"Когато съм решил да се събера с някого и да остарея с него, му предлагам брак. Вярвам ѝ напълно, защото това е моята жена. И може би там ми е грешката. Може би трябва малко по-ориенталски да подхождам", призна още певецът. 

"Имал съм страхотни мигове в брака, които завинаги ще останат в мен, в най-хубавите ми спомени и отразени в едни от най-хубавите ми любовни шлагери", каза още певецът, който през декември стяга концерт по случай 30 години на сцената. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

rado001

преди 12 години

ЦЕЦУЛЯ МУ ПРОБУТА ТАЗИ MULTIUSED ДЕВОЙЧИЦА, ТАКА ЧЕ СЕГА ДА СЕ ЗАЕМА ДА МУ ТЪРСИ НОВА, ИНАЧЕ ЛИГОЧА ПАК МОЖЕ ДА ПРЕСТАНЕ НА БСП !!!

142

бонифаци

преди 12 години

Смея да кажа,че защитниците на Маринов не са прави.Аз го познавам и съм разговарял три пъти с него служебно( дано няма четвърти)Изключително високо самочувствие без покритие.Освен това познавам две негови любовници( опита се да използваколегите за сводничество),а и съм чувал,че в някои градове,където по често ходи на концерти си има по една местна к.рва за оправяне.но бил много лош любовник.всмисъл той никога нее бил верен на Цветанка.пак служебно знам, че от поне петилетка албумите му залежават

141

Bob

преди 12 години

Абе, като се сетя Вецо как прескачал релсите на трамвая, като дошъл в София- да не го хване ток... Какво повече да го коментираме това джудже на бг естрадата...

fallback