Снимка: Reuters
fallback

Супермоделът Адриана Лима даде съвет на тийнейджърките да не се измъчват с гладуване в стремежа си да изваят по-добри форми.

Ангелът на Victoria's Secret посъветва девойките да не „живеят“ само на течности в опитите си да отслабнат.

По-рано през седмицата Адриана Лима сподели, че в подготовката за ревютата на  Victoria's Secret тя работи във фитнеса два пъти дневно и в продължение на 9 дни пие единствено протеинови шейкове.

Явно красавицата бързо е осъзнала какъв ефект може да има изказването й върху подрастващите и се обърна специално към тинейджърките с думите: „Моля ви, не правете това“.

Лима заяви, че е била разбрана погрешно.

Просто имам съзнание на спортист. Не се подлагам на луди диети през цялата година. Правя го само за това шоу, а после отново си ставам нормална, е казала звездата, цитирана от Contactmusic.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 12 години

Не мисля че отминава модата на красиви жени, такива като Адриана Лима, с хубави тела и тн. а пък на мода били идвали цоцоланките. Това си е голям смях направо.

50

Анонимен

преди 12 години

...прекалено слаба или пък дебела.За по-едрите дами е наистина по-здравословно да се захванат с някакъв спорт и да си траят с безумните си изказвания.Познавам дебели момичета които вместо да се погрижат за себе си говорят такива глупости че главата да те заболи-не било красиво да си слаб, не било здравословно, еди си кой си бил болен от анорексия(защото е по-слаб от тях не защото наистина е кльощав) не било хубаво мадами с дълги и слаби крака да носят къси поли, не било прилично(!) и тн глупости

49

Анонимен

преди 12 години

Лима си е супер, момичето!!Не ми изглежда анорексична, съвсем добре си ми изглежда, но определено режимът й преди шоуто е доста тежичък-а като гледам няма нужда от него.Такива злобарки като Силвия Димитрова да се гръмнат или да им спрат по-скоро интернет ще е най-добре, за да не ни заливат с психариите си.За слаби или дебели, аз не познавам мъж, който да не избере слабите.Става въпрос за нормално изглеждащи момичета, не за адски слаби,разбира се.Никой не харесва крайностите-прекалено слаб или

fallback