Снимка: Harper’s Bazzar
fallback

Мадона е истински хамелеон без възраст. След като се превърна в режисьор и отбеляза небивал успех с филма си "W.E", тя засне фотосесия за сп. Harper's Bazaar с протежето си Андреа Рисенбороу.

Дамата е едва на 30, но 53-годишната Мардж не й отстъпва по нищо и могат да минат за връстнички.

Андреа е главната героиня в продукцията на поп иконата и неслучайно на втората корица тя е тази, която ще снимат. И двете дами са в черно, без да бягат от класиката.

За филма си Мадона казва: "Той е за култа към известността. Харесва ни да поставяме хората на пиедестал, да им придаваме определен характер. И когато те излязат встрани от поставените им рамки, да ги наказваме".

Вижте още снимки в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 12 години

А Лили Иванова се подмладява не с 20 а с 40 години като мине през фотошопа без да се хвали

26

мариан

преди 12 години

abe to i M.D.se podmladiava6e i go vidiaxme hakraia kakvo predstavliava6e.

25

Анонимен

преди 12 години

Колкото и добре да изглежда е на 53 години,също като мен.Но за разлика от мен аз се чуствам прекрасно на тази възраст,и в никакъв случай не страдам от това как изглежда любимият човек /с когото сме заедно 32 години/до мен,защото за мен той е същият както когато се запознахме.Ще се засмеете и попитате:А ти за него?Ами факта че сме заедно сутрин,пиеме си кафето почти 2 часа и бъбриме за всичко без да чустваме досада, какво повече да желая?

fallback