Снимка: сп. Glamour
fallback

Светът е в трепетно очакване на „Зазоряване" – поредната част от най-успешната вампирска сага в модерната история на човечеството, и не е чудно, че една от звездите във филма – Кристен Стюарт – получава огромна доза внимание напоследък.

Младата актриса краси корица след корица, като ясно се вижда колко по-женствена е станала тя – дали защото просто е пораснала, или заради вещите ръце на Фотошоп дизайнерите.

Но, това няма голямо значение, защото Кристен определено радва окото на мъжкото съсловие в доста по-голяма степен, отколкото когато излезе първият филм от "Здрач".

Сега тя е лице на ноемврийския брой на списание Glamour, където е направила една доста секси фотосесия.

Освен снимките, материалът за Стюарт включва и интервю, в което тя обяснява как помислила за шега фактa, че Робърт Патинсън е избран за най-секси; разкрива, че любимата й английска музика е е творчеството на Лаура Марлинг и разказва за живота в Ел Ей, но това са подробности.

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 12 години

тази оФчица като е искала да залага на секси имидж и да се прави на тигрица голяма грешка й е да се снима в тийн бозица. Надали някой ще я приеме сериозно да се снима в сериозен филм.

20

Анонимен

преди 12 години

Какво й е секси на тази?! Че то като тръгнеш по улицата на всяка минута срещаш по-секси мацки от тази.

19

Янко

преди 12 години

Симпатична е в лицето, ама иначе нищо особено... къде къде по-секси мацки клатим тук :))))

fallback