Снимка: Reuters
fallback

Още една звезда ще дойде в родината ни. Само че този път поводът няма да бъде сниманият у нас екшън „Непобедимите 2", който доведе Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Жан Клод Ван Дам и т.н.

У нас се очаква догодина да пристигне Робърт Редфорд. 75-годишният актьор ще бъде гост на фестивала за независимо американско кино So Independnt. Тазгодишното второ издание започна именно с филм, режисиран от него.

Редфорд не можа лично да изгледа на родна почва неговия „Конспираторът", но пък за сметка на това тук бяха дошли продуцентът Пер Саари, критикът Кенет Тюран и сценаристът на лентата Джеймс Соломон.

В продукцията има и българска следа. Калина Иванов е дизайнер, който е работил с Редфорд за филма „Конспираторът".

В момента Робърт е в Канада, където влиза в ролята на режисьор и актьор.
 

Вижте още звездни новини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

шашко до 17

преди 12 години

Драги приятелю,за съжаление в живота" всичко тече ,всичко се променя" ,а човек не прави изключение.Редфорд винаги ми е харесвал ,като актьор и визия,затова го приемам и такъв какъвто е в момента.И ние не сме това,което бяхме,но пак си останахме симпатяги. Остани със здраве.

17

До 16

преди 12 години

Е,шашко,предполагам,че си мъж.Ако си жена и си спомняш как изглеждаше Робърт Редфорд,когато беше Робърт Редфорд,а не човекът от снимката,няма да говориш така.Хубав беше,дявола.

16

шашко

преди 12 години

до 15Напротив - за възрастта си всичко му е наред.до 14Мъдрост не означава непременно старост.Не винаги житейския стаж е с натрупване в сивото вещество,а по-скоро е на опит.

fallback