Снимка: Reuters
fallback

Холивудската звезда Гуинет Полтроу смята, че качественият сън през нощта е изключително важен за добрия външен вид, съобщи Контактмюзик.

В интервю за радио "Сириус" актрисата признава, че когато не е достатъчно отпочинала, това се отразява на външността й. 39-годишната Полтроу допълва, че пие много вода и не пропуска сутрешното си кафе с мляко, и се стреми да си набавя всички необходими витамини, за да поддържа младежкия си вид.

Актрисата освен това се подлага на детоксикация два пъти годишно и е почитател на диетата за пречистване на д-р Алехандро Юнгер.

Гуинет Полтроу също така дължи много на своята треньорка Трейси Андерсън, с помощта на която поддържа стройната си фигура, съобщи още БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 12 години

Ти да не си управител на някакъв лагер или шеф на старчески дом,. Кой си ляга толкова рано особено в събота.

41

anonymous

преди 12 години

Мойта мама пък, която е с 5 години по-голяма от тази, изглежда далеч по-млада , свежа и красива в лицето. А на бас! :-))

40

до Галя

преди 12 години

Евала,Галя,даваш добър пример!За съжаление повечето жени,особено младите,като не са алергични и блъскат всякви гримове и бои,та на 20 заприличат на 30. То и да не бяха вредни, гримовете и боите само загрозяват, като скриват иначе красиви лица и коси.

fallback