Дженифър Анистън Снимка: архив, Reuters
fallback

Дженифър Анистън обожавала да разказва мръсни вицове. Звездата от сериала „Приятели“ твърди, че изобщо не е толкова възпитана, колкото хората си мислят. 

Всъщност Джен имала доста пиперлив език и дори обичала да псува. „Не съм груба пред непознати, но разказвам мръсни вицове от време на време и тогава изобщо не съм изискана“, признава Анистън.

Дженифър, която беше омъжена за Брад Пит, а сега е гадже на Джъстин Теру, споделя също, че сега е по-щастлива отвсякога, след като се научила да приема себе си.

„Остарявайки, започваш да се чувстваш по-комфортно в тялото си, в кожата си, с истинската си същност. Ставаш и по-голям непукист“, заяви 42-годишната красавица пред британското издание на сп. „OK!”.

„Научих, че нищо друго няма значение, когато се забавляваш и си прекарваш добре – и разбира се, не нараняваш околните“, разказва актрисата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 12 години

Дайте да ги видим тия нейни мръсни вицове.

26

riik

преди 12 години

Аман от философи, човек като Ви слуша, ще си помисли, че българина изобщо не псува или изобщо не говори на диалект. Вие да не сте раснали в лаборатория или толкова сте сте отделили от народа, че сте забравили "истинската българска реч". Мисле, че Шкубата имаше един диалог на тази темна, не е лошо да го чуете.

25

BG

преди 12 години

Само аз ли не разбирам какво е значението на думата попържа? Моля Ви наемайте образовани хора за публикуване на новини, или качете диалектен разговорник за да можем да Ви разберем.

fallback