Снимка: Victoria's Secret
fallback

Знаете ли,че Адриана Лима е най-губещият модел на гигантичния лейбъл за бельо Victoria's Secret. Защо ли? Причината е доста проста и логична – ами когато Адриана е на каталога, никой не гледа бельото!

И как ще го гледа, като всичко, за което си мисли, е какво още се крие под него.

Ако още не вярвате, че Victoria's Secret губят много, много пари от Адриана Лима, то смятаме, че една разходка вътре в галерията, където сме публикували целия нов продуктов каталог, ще ви убеди напълно.

Разгледайте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

до 25

преди 12 години

лелеее ама ти много разбираш бе, мисля че трябва да те наемат за фотограф, дизайнер, че и на мястото на Адриана Лима от Виктория Сикрет.Истина е- хората губят, но единствено и само от факта, че не знаят за твоето съществуване.И не всяка жена по бельо е яка между другото(аз съм мъж).Но тази определено е.

23

реално погледнато

преди 12 години

Всеки мъж (почти) ще каже каква е яка, все пак е по бельо, но реално погледнато Victoria's Secret губят защото:1. Фотографът им е абсолютно безидеен и очевиден далтонист2. Моделите изглеждат като от битака(хайде стегнете се, сигурно имате повече въображение)3. Лима прилича на лама, която всеки момент ще те оплюнчи с това дето не е успяла да преглътне( а и погледа и е откровено ктравешки)

22

Тит

преди 12 години

Тялото й е страхотно, но фейса е нещо като..на Барни от сем. Флинстоун. :Х С тия прави вежди и физиономии, ти"аз съм на 13 и се чудя как да привлека внимание"...

fallback