Снимка: Perfectpeople
fallback

Кейт Мос намери своята наследничка в лицето на десетгодишната невинна Тайлен Лена-Роз Блондо.Когато я приготвят за фотосесия обаче, макар и невръстна, тя никак не изглежда невинна, а от нея струи самочувствие и блясъкът на истинска звезда.

Руси коси, сини очи, сочни устни, стройно тяло - това описва младата кокетка. И нищо чудно, че момичето показва класа, тя е закърмена като звезда от малка, защото татко й е бившият френски футболист Патрик Блондо, а майка й - риалити звезда и моден дизайнер Вероника Лубри.

Тайлен работи като модел от ранна възраст. Първите си снимки прави, когато е едва на 4 годинки.

През декември момиченцето се снима в специална сесия за списание "Вог", където позира с тежък грим и дрехи на Ралф Лорън в стил ала Лолита.

За една от снимките Тайлен носи високи токчета и колие на стойност 3 милиона долара. Снимките се появяват малко преди Коледа, но тогава никой не им обръща подобаващо внимание.

Но лятото те са изровени от репортери и назрява скандал дали „модната метаморфоза" на малката Тайлен отговаря на годините й.

Според Клоуи Ангиал, редакторката на специализирания моден сайт Feminsting.com, снимките на Тайлен за "Вог" са особено неподходящи и дори зловещи, защото карат хората да гледат на 10-годишното дете, като на зряла жена и подтикват нездрави сексуални фантазии у някои.

Дебатът се разрасна и бяха поставени въпроси дали 10-годишни деца трябва изобщо да са модели и дали модният бранш полага необходимите усилия за защита на децата
като цяло.

Родителите на момиченцето обаче нямат нищо против снимките и не намират нищо нередно в тях.

Преценете сами дали има нещо ненормално във фотосите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

163

Анонимен

преди 12 години

Таа ми мяза малко на *** с тия джуки.Може да нямам вкус както чекиджийте от "Вог" може всичко да е ама тва детенце хич не ми се струва секси.Въпреки че като се замисля преди дни гледан неква жена тежка половин тон дето нила звезда в некъф порно саит за дебели.Е в сравнение тая е направо най-най сексапилната жена на света.. ахаха Колко са изтрещелии за пари хората правят кво ли не камо ли да снимат еротични снимки на 10 годишно дете

162

poohy

преди 12 години

Както и да облекат едно дете - то си остава дете. Нагледала съм се и съм се на слушала на псуващи невръстни деца, облечени във всекидневни дрешки. Ето това е грозно!

161

стига глупости

преди 12 години

Едно съвсем нормално дете,да е живо и здраво!Кви педофилии,кви *** и сатани бе,хора!Съвсем сте изтрещели!

fallback