Линда Еванджелиста със сина си. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Съпругът на американската актриса Салма Хайек – френският милиардер Франсоа-Анри Пино, е баща и на четиригодишния сина на супермодела от 90-те Линда Еванджелиста. Детето се казва Августин и досега моделът пазеше в тайна кой е родителят му.

Милиардерът Пино се ожени за Хайек през 2009г. като тя вече му беше родила момиченце. В момента дъщеричката му Валентина също е на четири години. Най-вероятно той не е предполагал, че синът на Еванджелиста е негов, тъй като тя умело лъжеше, че е от нюйоркски архитект. Еванджелиста изненадващо е подала иск за издръжка и на 30-юни дори се е състояло дело в съда. Франсоа и адвокатите му са отсъствали, тъй като станало недоразумение и не се доразбрали.

Пино е изпълнителен директор на компания PPR, която притежава марките "Гучи", "Ив Сен Лоран", "Баленсиага" и др. Линда щяла да се бори за прилична издръжка, което никак не зарадвало съпругата му Салма. Откакто е разбрала за извънбрачния син, тя се е изнесла от общия им дом.
 

Вижте още звездни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Бате Гойко

преди 12 години

Ела ми Салме насаме на саламе

48

Nasty

преди 12 години

Салма много ме кефи...особено нейните (.) (.)

47

Пламен

преди 12 години

Тая Линда не знам кой е казал,че е толкова хубава.Според мен няма грам шанс ,ако тръгне да се мери с красотата на българката.Ама дето се казва на правилния чичко разтворила краченца.И после милиардеро виновен... Все пак нищо не сава насила. Нашите моми са супер !

fallback