Снимка: Reuters
fallback

Лейди Гага е изкупила почти всички модели от колекция на българския дизайнер Ясен Самуилов.

Няколко латиноамерикански издания поместват интервю със Самуилов, чийто най-известен фен е ексцентричната Лейди Гага, съобщи Дойче веле.

Мексиканският Ел Економиста, Диарио Провинсиа и Терра Перу пишат:

Мнозина са на мнение, че да разработваш модели за Лейди Гага, е като да си неин роб. Българинът Ясен Самуилов, основател на модната марка "On Auta Tout Vu", вижда нещата другояче – да обличаш Лейди Гага, те зарежда със свобода, казва той. "Интересно е да работиш с нея, а и тя не е никак труден клиент, бързо взима решения", споделя Самуилов.

Българинът основава фирмата си заедно със сънародничката си Ливия Стоянова с идеята да създават странни модели, предназначени за хора, които държат да бъдат различни и оценяват необикновеното. Точно това е привлякло и Лейди Гага.

Сред моделите, създадени специално за певицата от двамата българи, са огърлица с огромни кристали и бяла рокля с ръчен трион, облечен в кристални елементи.

Всъщност Лейди Гага е изкупила почти всички модели от една от последните колекции на дизайнерското дуо.

"Тя купи наши модели за личния си гардероб, което ще рече, че ги използва и във всекидневието", разказва Ясен и допълва: "Харесва ни да работим с нея, но марката "On Auta Tout Vu" не бива да бъде свързвана само с Лейди Гага. Ние сме работили и с други звезди – като Глен Клоуз, както и с принцеси от Средния изток".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 13 години

А аз се чудя защо е зле облечена ....

46

Анонимен

преди 13 години

голям праз аз искам в България да се възради културата и смърт на чалгата в която с някой изключение от певиците който могат да пеят .чалгата е само *** и *** но и в америка е същотото *** лезбики и *** само че там лъжат и че не са такива и се правят на свестни а пък са *** и ***.

45

Анонимен

преди 13 години

Какво ли не прави човек в името на парите. И на славата, от която следват пари.Макар ,че в случая тази Лейди може би само се забавлява просто.

fallback