Снимка: Reuters
fallback

Дейвид и Виктория Бекъм притежават богатство от 165 млн. британски лири.

Само за изминалата година футболната звезда и бившата „спайска“ са заработили 20 милиона лири. Това основно се дължи на успеха на модната линия на Виктория Бекъм.

Бившата поп звезда, която в момента е бременна с четвъртото им дете, наскоро добави към линията си и чанти, което вероятно ще увеличи още повече печалбата й.
 
Освен това Виктория подписа и договор с производителя на луксозни автомобили „Range Rover”, с който беше назначена за творчески директор. Не само тя обаче носи парите вкъщи.

36-годишният Дейвид Бекъм е получил 56 милиона лири за последните две години от футболния си клуб „Los Angeles Galaxy”. Наскоро футболистът подписа договор за милиони със „Samsung” и стана глобален посланик на марката за Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Богатството на семейство Бекъм е разкрито в класация на „Sunday Times”, която ще бъде публикувана след 4 дни.

В нея са и майстор-готвачът и тв звезда Джейми Оливър, който притежава 106 млн. лири – с 41 милиона повече в сравнение с миналата година.

Холивудската двойка Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас също са увеличили състоянието си с 5 милиона лири до 180 милиона лири. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Мишо

преди 13 години

Единствените коментари, които си заслужава да чете човек, са на KRIMENA ST ZAG! На който не му харесват- да не ги чете.

40

Nasty

преди 13 години

ЕВАЛА на Бекъмови.Така се изкарват пари с честен труд и талант.Явно съумяват и да ги увеличават, като инвестират в техен си бизнес.Браво.

39

Анонимен

преди 13 години

MNOGO ME KEFQT KATO DVOJKA

fallback