Слава Богу мама Виктория Бекъм не е послушала синчето си Бруклин и няма да кръсти бъдещата си дъщеричка Джъстини Бийбър, както той предложи. След семеен съвет фамилията е избрала името Санта.

Дизайнерката се е вдъхновила от предградието на Лос Анджелос Санта Моника. Малко е изненадващо защо не си е избрала Моника, но пък никой не диктува на Пош Спайс кое е модно и кое – не.

Източник, близък на семейството, разказа: „Пош мисли, че Санта Бекъм звучи много добре и иска да е нещо уникално. Дейвид предпочита по-традиционно име, но най-вероятно ще се съгласи с това, което тя избере".

Междувременно футболистът планира да пусне бебешка модна линия съвместно с рапъра Снууп Дог. Тъмнокожият певец е доста ентусиазиран, че ще работи с Бекъм, и дори му е предложил да рапира в новия му албум.

„Винаги когато направя запис, му пращам копие, преди да е пуснато в продажба. Той ми е като брат и ще го науча да рапира. Той е мой човек, обожавам футболистите, както той хип-хопа. Бекъм трябва да продължава да прави това, което прави. Той е страхотен баща", не пести слова към бъдещия си моден съдружник Снууп Дог.

Рапърът се надява новороденото да може да си играе с неговата дъщеричка Кори, на която казват Шоколад.

Вижте още звездни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase