Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Социалните мрежи Facebook и Twitter бяха залeти от редица съобщения за кончината на един от най-обичаните телевизионни актьори. „Новината”, че Чарли Шийн е намерен мъртъв в дома си, се разпространи изключително бързо.

В крайна сметка обаче всеки, който се подлъже да потърси подробности, е препращан към редица други сайтове. И ако има търпението и наивността да стигне до края, се оказва с поредица от вируси в компютъра си.

Oще по темата
Спамърите не са избрали момента за атака случайно. В момента името Чарли Шийн е магнит за обществено внимание, предвид всички драми около актьора, завършили с уволнението му от „Двама мъже и половина”.

Спекулациите за злоупотреби с алкохол и наркотици и тежко психическо разстройство пък правят опасно голяма вероятността да повярваме, че Шийн наистина е застигнат от преждевременна смърт, коментират от mashable.com. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 13 години

До колкото аз знам от моите приятели във Фейсбук , това е вирус и не бива да се клика на "новината" за смъртта на Чарли Шийн.

24

Анонимен

преди 13 години

Какво сте се заяли дали да се слагат некролози или не.Всеки сам си преценя за близките си.Те клюкарите не обсъждат само починалите,ами повече живите или 22 си мислиш че сега не те обсъждат или гаврят както си се изразил.Абе вие сте големи наивници ако си мислите ,че сега не ви одумват или не ви гледат сеира.Седнали сте да решавате кой как и защо да изразява мъката си.Направете си завещание и пишете без некролози,да не ме обсъждат хората,вие заради хората и тяхното мнение ли живеете ?

23

14

преди 13 години

@18 - Хехе, какво друго може да измисли един асоциален девствен пубер ?Та, поне прилагайте правилата за всички, недоносчета от днесЪ.Абе какво да ви говоря, турска медия сте, *** в ***.

fallback