Снимка: БГНЕС
fallback

Бащата на Майкъл Джексън отрече твърденията на покойния си син, че го е бил. Джо Джексън направи това в интервю за Опра Уинфри. 

Кралят на попа отправи подобно обвинение към баща си през 1993 г., също в интервю за популярната американска телевизионна водеща. 

Джако твърдеше, че Джо – строгият баща, е биел децата си с каиш, за да „затегне дисциплината им“.

Майката на Майкъл Джексън Катрин, която също бе интервюирана от Опра Уинфри, обаче се обърна към своя съпруг с думите: "Ти би могъл да си признаеш." 

Родителите на Майкъл Джексън отрекоха някога да са подавали молба за развод.

Кралят на попа почина през юни 2009 г. от свръхдоза силен анестетик. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

МММДДДЖЖЖ

преди 13 години

Ами никой не те занимава с него, то за глупаците има по-интересни теми : като долнопробната българска чалга, простите спортисти и елементарните ни "звезди"... А такива като теб, дето нямат и елементарна култура и уважение, по-добре да си стоят там на тихичко и да не отварят устата си .........

28

Българин

преди 13 години

Хахахах... Много ме разсмя... Както виждаш, едва ли съм толкова злобен... след, като съм в състояние да се смея така :))) Ще ме заболят лицевите мускули направо :)))) Е, ми какво сега... щом не щеш да пишеш на кирилица... ще си дешифрирам и това си е :))))

27

Българин

преди 13 години

Леле, момата от старозагорско била обидчива... В този случай: Извинявай за пачата, хайде не го взимай толкова навътре ;) Само, че аз се извиних, но ти не си оправи шльокавицата :))) Ну, понимаеш? :)))) Пиши си на диалект, всеки диалект е езиково богатство само, че го прави, както се прави, на родния си език :) Или да дойда и да ти инсталирам една кирилица?

fallback