Профилът на Аштън отстъпи на този на Бритни. Снимка: Twitter
fallback

Поп звездата Бритни Спиърс избута актьора Аштън Кътчър от първото място в класация за най-следвани известни личности в социалната мрежа Twitter, съобщи британският Daily Telegraph.

В момента Спиърс има почти 5 милиона последователи, с което остави съпруга на Деми Мур на второ място. Той има 4 950 084 фенове, които го следват.
 
При обявяването на класацията и новината, че е изгубил лидерската позиция, Кътчър набързо написа в Twitter: „Не ми пука“.

Известният холивудски блогър Перез Хилтън обяви на своите фенове да започнат да следват Бритни и да премахнат Кътчър от листата си.

Той написа: „Поздравления, Бритни. Давам ти няколко месеца, преди @LadyGaGa да мине теб и Аштън и да стане най-следваният човек в Twitter“. 
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Machiavelli

преди 14 години

Oще не съм ги видял тия интересни хора. Май единствените които пишат в Twitter нещо полезно са примерно хора които разработват програма или нещо от сорта и пускат ъпдейти относно развитието на дадения проект. Останалите които пишат са просто едни пубери, особено тия дето са фенове на Бритни и пишат колко я обичат.

8

До Machiavelli

преди 14 години

Прав си че е супер тъпо и никой няма да те следва в Twitter. Има обаче и интересни хора. Които не пишат за *** си или пък за Листопад. Ама се иска малко брейн активити.

7

l

преди 14 години

Не ме занимавай с глупости!

fallback